Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

logo

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo

MAĐAR

Očura - Lepoglava

 

Suveniri

Specijalne prigode traže i specijalne proizvode! Za Vaše posebne prilike, prema Vašim željama, izrađujemo specijalna pakiranja za sve vrste proizvoda, sa etiketom ili privjesnicom po Vašem naputku. Što to znači?
Za Vašu tvrtku, ustanovu, udrugu ili stranku, proizvodimo prigodna pakiranja sa prigodnim logotipom ili tekstom, npr. za Novu godinu, posebnu godišnjicu i sl.
Za Vas, Vaše rođake, prijatelje ili poslovne partnere proizvodimo personalizirane male serije proizvoda; npr. za rođendane, imendane, vjenčanja i druge prigode (npr. rođendanska šljivovica Ivek sa fotografijom).
Standardni suveniri u našoj ponudi su:

  1. Epruvete PVC sa čepom, 20 ml, punjene sa voćnom rakijom, rogačušom i medicom (pogodne za veće narudžbe – manifestacije i dr.)
  2. Pljoska punjena voćnom rakijom (0,15L i 0,20 L – „muška“ i „ženska“), i
  3. Buket košarica. Košarica iz komušine domaćeg kukuruza punjena sa četiri vrste pića : rogačuša ili kupinovo vino 1,87 L, medica ili dunjevac 0,1 L, voćna rakija ili šljivovica 0,1 L i drijenovac 0,04 L.

Osim standardnih pakiranja vidljivih na ovoj stranici, po Vašoj želji, sve vrste narudžbi dolaze u obzir!

Ispis E-mail